zon_cb

Accommodatie

  • 8+4 = (12 gasten)
  • 4+2 = (6) slaapkamers
  • 4 x 2 persoons bed + 4 x 1 persoons bed (welke ook tot 2 persoons zijn te maken)
  • 5+1 = (6) badkamers

Het hoofdhuis biedt plaats aan 8 mensen. Vier tweepersoons kamers, drie badkamers ensuite, een gasten badkamer en een extra geweldige buiten badkamer voor de master bedroom.

Op de eerste verdieping, treft u de master bedroom met zijn eigen grote badkamer. De master bedroom heeft tevens een zeer groot dakterras, met nog een exclusieve buiten badkamer (inclusief ligbedden) en spectaculaire uitzichten over de valleien.
Tevens treft u op de eerste verdieping nog een schitterende tweepersoonskamer met een badkamer ensuite. Deze slaapkamer heeft zowel toegang vanuit het huis alsmede een extra een separate opgang vanaf buiten.

Op de begane grond treft u 2 x een tweepersoonskamer waarvan 1 met twee losse bedden. Deze 2 éénpersoons bedden kunnen ook tot een tweepersoonsbed worden gecreëerd. Eén van deze slaapkamers heeft zijn luxe badkamer ensuite en de andere slaapkamer maakt gebruik van de grote naastgelegen gastenbadkamer.

Verder treft u op de begane grond, de zeer grote woonkamer met onder andere een heerlijke en gezellige zitkuil, twee van de in totaal drie open haarden en een piano. De woonkamer loopt over in de enorme grote eetkamer, welke zich weer op zijn beurt bevindt in de prachtige traditionele maar splinternieuwe keuken. De keuken biedt u alles wat u wenst, onder andere een 1 meter breed gasfornuis van Boretti met twee ovens, een magnetron, een wijnklimaatkast, een zeer grote american fridge, een atmos filter watersysteem, een totaal uitgeruste koffie,- thee en fruitbar met alle gewenste machines zoals een blender, sapcentrifuge, waterkoker, broodrooster etcetera, kortom een keuken a la carte.

Aansluitend aan de keuken en woonkamer treft u een aparte speelkamer met onder andere een poolbiljart en een heerlijke knusse zithoek met wederom een openhaard. Hier worden gezellig spelletjes gedaan en heerlijke gesprekken gevoerd.

Vanuit de keuken loopt u rechtstreeks de prachtige overkapte chill-out in, of de terrassen op richting het grote zwembad. In de chill-out treft u zeer comfortabele lounge-banken en een zeer groot loungebed. De chill-out heeft ook een volledig uitgeruste buitenkeuken met onder andere een BBQ. Vanuit de chill-out kijkt u heerlijk over het zwembad de prachtige valleien in.

Aan de andere kant van de chill-out bevindt zich het vrijstaande en meer dan complete gastenverblijf (La®Sienna). In deze casita treft u 2 x een tweepersoonskamer, waarvan 1 met twee losse bedden. De twee éénpersoons bedden kan ook tot een tweepersoonsbed worden gecreëerd. Tussen de beide slaapkamers bevindt zich de badkamer, een prachtige keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u wederom het uitzicht over het zwembad en de valleien van Santa Gertrudis.

Het gastenverblijf heeft zijn eigen overkapte pergola, waaronder u zich even heerlijk in de schaduw kan bevinden, even lekker kan luieren in de hangmat of kan aanschuiven aan de eigen gezellige eethoek. Met deze vrijstaande casita, welke dus plaats biedt aan 4 personen is Can Barda het perfecte verblijf voor ieder gezin met kleine of opgroeiende kinderen, een grote groep vrienden of twee families.

Toegang voor onze gasten
Als gast heeft u op het kantoor, de garage en Walk in Closets na, toegang tot het gehele verblijf, alsmede ook het separate gastenverblijf (La®Sienna).

Interactie met gasten
Vanzelfsprekend, kunt u 24/7 contact met onze housekeeper opnemen, over uitleg van het huis, of wanneer er bijvoorbeeld extra service is gewenst. U krijgt van ons een draaiboek waarmee u de mooiste plekjes van Ibiza zult ontdekken.

Andere dingen waarbij wij u graag op attenderen
Geniet en ontspan onder ons motto: “Niets hoeft, alles kan”. Indien gewenst kunt u aanvullend ook een auto, fiets(en) en een sub bij ons huren.

rand_wit_top
camera

Bekijk ons uitgebreide foto album

rand_wit_bot
rand_wit_top

Live your dream!

hart_cb
rand_wit_bot

Contact

[email protected]
0031 – 6 55 55 1395

Adres

Santa Gertrudis de Fruitera
Eivissa (Ibiza), Illes Baleares,
Spanje

Volg ons