zon

Santa Gertrudis

Can Barda en Casita La®Sienna liggen midden in de campo met prachtige uitzichten, nabij het levendige idyllische dorpje Santa Gertrudis de Fruitera, Eivissa (Ibiza), Illes Baleares, Spanje. Pure stilte kunt u nog bij ons ervaren.

De buurt


Can Barda en Casita La®Sienna zijn waarschijnlijk een van de meest centraal gelegen verblijven van Ibiza. Gelegen exact in het hart van het eiland op slechts 4 minuten van het prachtige hippie dorpje Santa Gertrudis, het meest mooie en levendige dorpje van het eiland, wat bekend staat om zijn heerlijke restaurants, gezellige barretjes en prachtige winkeltjes. Santa Gertrudis ligt op slechts 10 minuten rijden van Ibiza stad. Heerlijke wandelingen door de prachtige natuur doe je eigenlijk al vanuit het verblijf. Maar ook de stranden en de mooie havens zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Vanuit het heerlijke verblijf ben je eigenlijk binnen een paar minuten op iedere gewenste plek, wanneer het nou gaat om lekker eten, shoppen, het strand of Ibiza stad zelf.

Vervoer

Can Barda en Casita La®Sienna bereik je vanaf de openbare weg (waar ook de bushalte is) binnen 1 minuut over je eigen toegangsweg. 100% privacy is daarbij gegarandeert.

rand_wit_top

Fall in love with Ibiza!

hart
rand_wit_bot

Contact

[email protected]
[email protected]
0031 – 6 55 55 1395

Adres

Santa Gertrudis de Fruitera
Eivissa (Ibiza), Illes Baleares,
Spanje

Volg ons